top of page
Общи условия

1. С достъпа си до уебсайт -www.valeanyhandmade.com- собственост на Валентина Мицева, Вие приемате и се съгласявате да бъдете обвързани със следната политика за защита на личните данни. 

 

Ако не сте съгласни с условията на тази политика, трябва незабавно да прекратите използването на Уебсайта и/или услугите. 

Тази политика може да бъде променяна с времето, като актуализациите ще се публикуват на тази страница. 
С подаването на поръчка през Уебсайта, наш оператор ще използва подадените от Вас данни единствено и само за обработка на поръчката Ви!
Това включва:

       -ще се свържем с Вас, като клиент на уебсайта;

  • -ще обработваме Вашите поръчки;

  • -ще Ви предоставим достъп до конкурси, награди и промоционални дейности;

  • -ще Ви изпращаме новини за нови предложения и персонални ценови отстъпки.

Ние съхраняваме вашата лична информация, за да Ви изпращаме известия относно състоянието на Вашите поръчки и да оценим качеството на предлаганите продукти и услуги. 

Ако имате въпроси относно нашата политика за конфиденциалност, моля свържете се с помощта на формата за контакт или на имейл адрес valeanyhandmade@yahoo.com

Ние сме взели мерки за защита на личните Ви данни според Закона за защита на личните данни. Събираме данни с единствената цел да осъществим пазаруването Ви и да изпълним поръчките. Молим Ви, да предоставяте точна и пълна информация за Вашите контакти, за да бъдем в състояние да изпълним поръчките. 

Ние вземаме следната лична информация от Вас при поръчка:

  • -имена на потребителя (лично и фамилно име)

  • -адрес на електронна поща на потребителя

  • -адрес, където да бъде изпратена дадена поръчка

  • -телефонен номер за връзка с Вас.

Ако имате въпроси относно нашата политика за конфиденциалност, моля свържете се с нас помощта на специалната форма за контакт или на имейл адрес valeanyhandmade@yahoo.com.

2.Обслужване на клиенти 

Запазваме си правото да не обслужваме клиенти, за които подозираме, че са попълнили невярна и неточна лична и контактна информация. 

Запазваме си правото да не изпълняваме поръчки към потребители, които системно отказват поръчки или са некоректни и не приемат доставените им продукти от нас и куриерската фирма.

3.Информираност преди поръчка 

Нашите потребители имат право да знаят всички данни за продукта преди да направят покупка. Ние се стараем да публикуваме цялата информация за всеки наш продукт, за да можете да направите информиран избор.
Все пак, ако сме пропуснали информация за конкретен продукт или желаете да направите запитване относно негова характеристика, опции, материали, поддръжка, моля, не се колебайте да ни пишете или да се обадите на тел. 0896 766213, за да Ви дадем възможно най-точен отговор, според нашата информираност. 

4.Кои лица могат да правят поръчки 

Закупуването на продукти чрез сайта ни може да се извършва единствено от лица над 18-годишна възраст. Лица ненаършили пълнолетие нямат право да извършват покупки. 

 

5.Връщане на продукти 

Според закона защита на потребителите нашите клиенти имат право да заявят връщане на закупените от нас продукти (необходимо е да бъдат заплатени разходите по доставката-5.00 лв.) в рамките на 14 работни дни от датата на доставката на продукта и да поискат парите си обратно. Парите за закупения продукт ще бъдат върнати в рамките на 14 дни след искането за връщане на продукта. За да се направи валидно искане за връщане на продукт,  клиентът трябва да предостави продукта и всички прилежащи към него документи(касов бон), с които го е получил. Опаковката на продукта трябва да бъде върната също. За да направите заявка за връщане на продукт, моля, изпратете ни електронно съобщение на адрес valeanyhandmade@yahoo.com, като в съобщението заявете желание за връщане на стоката, посочите номера и датата на поръчка, и името на продукта, който желаете да върнете, Вашето име и данни за контакт (телефонен номер) или се обадете на тел.0896766213.

 

6.Рекламации 

В случай, че получите от нас продукт, който не отговаря на Вашите нужди и очаквания (целта на Вашата покупка) можете да поискате замяна на закупената стока с друга или да върнете обратно стоката в замяна на нейната цена.

7.Цени и валути 

Според българското законодателство в България може да се използват само български лева за плащания. Плащанията за всички продажби през сайта се извършват само в националната валута. Цените ще бъдат обявени в българската национална валута и са с включен ДДС.


 

bottom of page