Избери твоя сезон


С настъпването на пролетта се замисляме за радостта от всички сезони. Всеки успява да ни плени със своята сила и индивидуалност. От нежността на идващата пролет през любимото лято и разкошната есен до уюта на снежната зима, всички докосват сърцето ни по специален начин. Сезоните носят със себе си незаменимо вдъхновение и трепет в душата. Те са поривът, който ни сполита всеки ден да създаваме нещо уникално и различно, бижу, вдъхновено от силата на природата.

Обичаме зимата, заради хладните утрини, в които копнеем за топла напитка, която да ни стопли, мекия пуловер и красиво бижу, което да ни носи настроение през целия ден. Обичаме зимата, защото тогава оценяваме уюта на дома и семейството, празничното настроение, което ни заразява с блясъка си всеки ден.

Обичаме пролетта, защото я чакаме дълго да дойде и да ни зарадва с безкрайните си свежи цветове. Символ на пробуждане и нова светлина, тя ни озарява все повече и повече.

А за лятото думите винаги не стигат. Със своя чар ни омайва и се влюбваме непрекъснато в него. Няма как да останем равнодушни към прекрасните озаряващи изгреви и ярките късни залези. Не е възможно да пропуснем красотата и песните на морските вълни. Най-любими са ни романтичните моменти край морето, които остават да ни топлят през целия ни живот.

Обичаме лятото, защото тогава комбинираме смело различни цветове и материи, изразяваме себе си по уникален начин. Чувстваме се по-уверени и щастливи, приливът на енергия ни завладява и обикновено се проявява с ново творческо вдъхновение и нестандартни модели и визии.

Е, добре, че ще настъпи и есен, за да продължи този цветен прилив на емоции.

Обичаме есента, защото тя е сезонът, който излъчва най-много топлина, накъдето и да се обърнем виждаме красиви златни листа, последните ярки слънчеви лъчи ни приканват да поспрем и да ги погледаме, за да се заредим.

#вдъхновение #сезони #бижута

гривни двама корица сайт.jpg
планери корица сайт.jpg
коледни подаръци корица сайт.jpg
книжни аксесоари корица сайт.jpg
Усмихни се!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

На линия сме за Вас:

>> тел. 0896 766213

>> от понеделник до петък

>> от 9.00 до 17.00 ч.

При нас ще откриете красив ръчно изработен подарък за всеки.

Специално за Вас изработваме уникални бижута и аксесоари в ограничени количества.

Бързо обработваме Вашите поръчки и следим за доставката им.

Контакти

тел. 0896 766213

e-mail: valeanyhandmade@yahoo.com

Copyright© 2020  VALEANY HANDMADE LTD.
All rights reserved.